Друк
Категорія: Новини

Приємний сюрприз чекав на працівників Баранівського лісгоспу  одного ранку минулого тижня: на водоймі, що поблизу  адміністративної будівлі лісгоспу, оселилася пара лебедів.  Новина швидко поширилися  в стінах адмінприміщення і за кілька годин кожен із спеціалістів шукав вільної хвилини, щоб або помилуватися білими красенями через вікно,  або й підійти до водойми.

Тепер і ті спеціалісти, котрі йшли на роботу з іншого боку  вулиці, – змінили свій маршрут і обов’язково перед початком робочого дня та по його закінченню поспішають до озерця.

Варто сказати, що відвідувачів у цієї благородної пари не бракує – місцеві мешканці також ідуть до водяного плеса любуватися білосніжними пернатими.

Спеціалісти-мисливствознавці ж радять не турбувати птахів  аж надто  та  чим і в яких випадках можна підгодовувати їх, аби не зашкодити. 

«Нам вкрай приємно, що такі красені облюбували саме цю водойму біля садиби лісгоспу, - ділиться враженнями головний економіст підприємства Олена Стецюк  - . Дивишся на них – і дивуєшся, наскільки гармонійним та досконалим  може  бути  все в природі. Так хочеться,  щоб і в нашому житті було так…»

Як би там не було, а баранівські лісівники вірять: це добрий знак, і такі сусіди віщують гарні позитивні зміни, як для Баранівського лісгоспу, так і для всієї лісової галузі держави.

Віктор Мірошніченко, головний лісничий Баранівського лісгоспу

Simple Image Gallery Extended